Najaarsconcerten

De najaarsconcerten voor dit jaar zijn achter de rug. Heb je onze concerten niet kunnen bijwonen of hebt u genoten van de avond en wilt u graag nog een keertje komen luisteren? Hou deze pagina dan zeker in de gaten.

Jaarlijks houden we, naast de aulaconcerten, één of twee concerten voor het goede doel. De opbrengst van deze benefietconcerten gaat dan integraal naar de gekozen organisaties. Eerder werden er al concerten gegeven ten voordelen van ‘Ter Bank’, ‘Orgaantransplantatie UZ Leuven’, ‘Doven en slechthorenden’, ‘De Valier’, ‘De Witte Mol’, ‘Vertrouwenscentrum Kindermishandeling’, CAW Oost-Brabant en Berkenhof. Dit jaar werd er gekozen voor een samenwerking met KID fonds en Mondiale werken Lier (een woonhulpproject voor vluchtelingen).

HERO-IS-ME – Zaterdag 25 november 2017 om 20u in PDS-Aula Leuven
Benefietconcert van het Universitair Harmonieorkest
t.v.v. KID fonds
i.s.m. KU Leuven Universiteitsfonds

HERO-IS-ME benefietconcert tvv KIDfonds

Droom weg bij de prachtige muziek gebracht door het UHO en waan jezelf een echte superheld. Beleef avonturen alsof je zelf de protagonist van een stripboek bent. Maar vooral: word onze held en steun het KID fonds met uw aanwezigheid. Want ook zieke kinderen hebben dromen.Dit concert vindt plaats in samenwerking met het KU Leuven Universiteitsfonds. De opbrengst gaat integraal naar het KID fonds.Hero-Is-MeZaterdag 25 november 2017 Aanvang: 20u in Pieter De Somer aulaT.v.v. KIDfondsI.s.m. KU Leuven UniversiteitsfondsTickets via: www.kuleuven.be/mecenaat/kid-fondsMeer info over het concert:https://www.facebook.com/events/1929367624056472/

Geplaatst door Universitair Harmonieorkest Leuven (UHO vzw) op woensdag 27 september 2017

 

Het Universitair Harmonieorkest zet zijn jaarlijkse traditie van benefietconcerten graag verder, met dit najaar een concert t.v.v. het KID fonds. Dit fonds, opgericht op initiatief van prof. dr. Isabelle Meyts van de afdeling Kinderimmuundeficiënties van UZ Leuven, wil de zorg voor kinderen met een primaire immuundeficiëntie (PID) verbeteren.

Het Universitair Harmonieorkest bestaat uit studenten, oud-studenten en personeelsleden van de KU Leuven en de UC Leuven-Limburg. Kom op zaterdag 25 november om 20u in Aula Pieter De Somer genieten van prachtige muziek gebracht door dit 90-koppig harmonieorkest. Op het programma staan onder andere Summon The Heroes van John Williams, het overbekende Carmina Burana van Carl Orff en een voorproefje van een gloednieuw werk van de bekende Belgische componist Bart Picqueur.

Droom weg bij deze muziek en waan jezelf een echte superheld. Beleef avonturen alsof je zelf de protagonist van een stripboek bent. Maar vooral: word onze held en steun het KID fonds met uw aanwezigheid. Want ook zieke kinderen hebben dromen.

Dit concert vindt plaats in samenwerking met het KU Leuven Universiteitsfonds. De opbrengst gaat integraal naar het KID fonds.

Deuren: 19u
Start concert: 20u
Locatie: Aula Pieter De Somer, Charles Deberiotstraat 24, 3000 Leuven
Tickets: € 15 voor volwassenen en € 13 voor studenten/scholieren in voorverkoop via www.kuleuven.be/mecenaat/kid-fonds –  € 17 voor volwassenen en € 15 voor studenten/scholieren aan de kassa

Meer info:
www.kidfonds.be
www.kuleuven.be/mecenaat

BE.LAND – Donderdag 30 november 2017 om 20u15 in de Jezuïetenkerk Lier
Benefietconcert van het Universitair Harmonieorkest
t.v.v. Woonhulpproject voor Vluchtelingen Regio Lier
Mondiale Werken Regio Lier vzw
I.s.m. Liers Cultuurcentrum, SAMWD Lier

Benefietconcert Be.land

Op donderdag 30 november laat het Universitair Harmonieorkest zien wat het in huis heeft. Of beter, in kerk. De prachtige jezuïetenkerk in Lier vormt namelijk het decor voor het tweede najaarsconcert van het UHO. Deze keer t.v.v. het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier. Meer info: Benefietconcert Be.land tvv Woonhulpproject voor Vluchtelingen

Geplaatst door Universitair Harmonieorkest Leuven (UHO vzw) op maandag 9 oktober 2017

 

Op donderdag 30 november laat het Universitair Harmonieorkest zien wat het in huis heeft. Of beter, in kerk. De prachtige jezuïetenkerk in Lier vormt namelijk het decor voor het tweede najaarsconcert van het UHO. Deze keer t.v.v. het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier.

Het Universitair Harmonieorkest bestaat uit studenten, oud-studenten en personeelsleden van de KU Leuven en de UC Leuven-Limburg. Voel u vanaf 20u15 kind aan huis en kom genieten van prachtige muziek, gebracht door dit 90-koppig harmonieorkest. Op het programma staan onder andere Summon The Heroes van John Williams, het overbekende Carmina Burana van Carl Orff en een voorproefje van een gloednieuw werk van de bekende Belgische componist Bart Picqueur. Dit alles wordt aaneengepraat met getuigenissen over het gastvrij onthaal van vluchtelingen in België uit de expo BE.LAND van Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

De opbrengst gaat integraal naar het Woonhulpproject voor Vluchtelingen van vzw Mondiale Werken Regio Lier, dat met hun vrijwilligers meehelpt in de zoektocht, steun en opvolging die komen kijken bij de zoektocht naar een huurwoning. De vzw voorziet ook transitwoningen, waar ze beroep op kunnen doen tot ze een eigen huurwoning vinden. Zo voorkomt de vzw dat de vluchtelingen van de wal in de sloot BE.LANDen.

Datum: donderdag 30 november 2017
Deuren: 19u30
Aanvang concert: 20u15
Tickets: €20, €18 met abonnement van het Liers Cultuurcentrum, via www.lierscultuurcentrum.be/programma/universitair-harmonieorkest-leuven/8190
Locatie: Jezuïetenkerk Lier, ingang B via de SAMWD, Gasthuisvest 50, 2500 Lier

Meer info:
www.woninggezocht.be/de-buren/vzw-mondiale-werken-lier