Aulaconcerten

Concertreeks Since 1979

De aulaconcerten vinden plaats op woensdag en vrijdag april 2019.

Dit jaar blikt het Universitair Harmonie Orkest in de concertreeks Since 1979 terug op de voorbije veertig jaar. Het orkest presenteert u enkele klassiekers uit zijn muzikale geschiedenis met Overture to Candide – Leonard Bernstein, Belkis Regina di Saba – Ottorino Respighi en the Lord of the Rings – Johan de Meij. Het concert wordt vervolgens afgesloten met Night Party Music – Eduard de Boer, dat een vooruitblik vormt op het Europees Muziekfestival voor de Jeugd, waaraan het UHO in mei 2019 zal deelnemen. De concerten worden begeleid van commentaar door oud-voorzitters. Zij nemen het publiek mee naar hun ervaringen en herinneringen uit hun UHO-carrière. Om de terugblik volledig te maken zal Colette Dedyn de muziek van Lord of the Rings ondersteunen met haar zandkunst. Zij deed dit al eerder voor het UHO bij het stuk For nathalie gecomponeerd door James Barnes.

De ticketverkoop is afgesloten, maar er zijn voor beide avonden nog enkele kaarten beschikbaar aan de kassa.

Indien u graag naar de concerten komt luisteren en daarbij ook een extra steentje bijdraagt aan onze werking, kunnen we u eventueel warm maken voor de opties van ons mecenaat?

————————————————————————————————————————————–

Hieronder kan u meer informatie vinden over de concertreeks Ongehoord 2018.

Het UHO gaf op woensdag 28 en vrijdag 30 maart 2018 zijn jaarlijkse aulaconcerten.

ONGEHOORD.

Setting: red carpet

Programma: ongehoord

PREMIERE Two-Bone concerto – Johan De Meij met solisten Jan Smets en Bram Fournier
PREMIERE Symphonie KRKA – Bart Picqueur

Dit jaar laat het Universitair Harmonie Orkest zich van zijn meest galante kant zien. Verwacht u aan lange jurken, strakke pakken en een walk of fame over onze rode loper. Laat u omver blazen door de principal en co-principal trombone van het orkest van de koninklijke Muntschouwburg en leer het orkest beter kennen tijdens de eerste Belgische uitvoering van KRKA. Nog niet overtuigd? Wat dacht u van een heuse awardshow én een gratis receptie achteraf? Bestel je kaarten bij de leden van het orkest of via deze website en begin gerust af te tellen naar deze exclusieve avond!